Elektroinstalacije

Precizno ugrađena utičnica točka je na i kvalitetno izvedene instalacije. Osim u preciznosti, kvaliteta izvedbe ogleda se i u tome radi li ono što ste kupili. Mi cijenimo svoje kupce, zato u Nitelu osim kvalitete u svim segmentima električnih instalacija u paketu dobivate i brzu izvedbu.

Bez obzira je li u pitanju manji zahvat u garsonjeri ili potpuna elektrifikacija luksuznog hotela. Od projektiranja pa sve do završnog testnog ispitivanja instalacija, vrijeme će proći brže nego ste očekivali. Stoga, dozvolite da izvid vašeg objekta obavimo za nula kuna, a nakon toga nulu, fazu i uzemljenje stavimo tamo gdje im je mjesto.

Bezbrižnost ima svoju cijenu. Stoga, zaštitite obitelj i imovinu, jer isplativost ove investicije veća je nego što mislite. Osim privatnih objekata, trgovački, poslovni i industrijski objekti u sve većoj mjeri opremaju se navedenim sustavima. Time uz povećanje sigurnosti također značajno smanjuju troškove osiguranja.

PAMETNA KUĆA

Pametnom će je učiniti sustav inteligentne instalacije koji vam omogućuje najviši komfor upravljanja uređajima koje posjedujete, od alarma i elektrificiranih roleta pa do vrtnog sprinklera i tostera. Po želji, vaša kuća/stan može izvršavati vaše naredbe putem interneta i telefona i kad ste odsutni, a želite stvoriti dojam da ste prisutni. Izbor instalacija za pametnu kuću je gotovo neograničen i uvijek omogućuje odabir prema individualnim potrebama.

A uz puni komfor pametna kuća pobrinut će se i za optimalni režim rada kućanskih aparata i tako pokazati ekološku osviještenost.


INFORMATIČKE MREŽE

Danas trebate strukturno kabliranje, jer sve je više komponenti koje informatičke mreže trebaju opsluživati. S druge strane, sve prisutnijim optičkim kabliranjem danas možemo pouzdano riješiti brzi protok informacija na udaljenim lokacijama, dok suvremene bežične mreže omogućuju komunikaciju uz slobodu kretanja. Sve navedeno iziskuje iznimnu preciznost u izvođenju instalacija i poznavanje strukture materijala kojima se koriste.

Čak i banalne radnje poput ugradnje UTP kablova u plastične cijevi za ‘’vrhunske’’ majstore mogu postati noćna mora prilikom završnog testiranja strukturne mreže. Savjet: promislite dvaput prije nego odaberete najjeftinije rješenje.

500-750

količina rasvjetljenosti u luxima dostatna za osvjetljenje radnog mjesta

Trebaš struju?

SVAKAKO POGLEDAJTE