Vatrodojava

Sustav vatrodojave radi samostalno ili u sprezi sa sustavima za gašenje požara i jedan je od ključnih elemenata u sprečavanju katastrofe koju vatra može prouzročiti nakon kritičnih 3 minute od nastanka požara.

Ispravni detektori i sustav vatrodojave na vrijeme će alarmirati vatrogasnu postaju i aktivirati automatski sustav za gašenje požara (ukoliko postoji u objektu). U Nitelu, izvođenje vatrodojave počinje s inženjerima i djelatnicima školovanima za suvremene sustave navedene na ovim stranicama.

Lista objekata koji bezuvjetno moraju imati instaliran sustav vatrodojave uključuje poslovne prostore, proizvodno-skladišne objekte, garaže, hotele, restorane i druge javne prostore poput bolnica, muzeja i trgovačkih centara. No sve je više privatnih korisnika koji uviđaju prednosti sprečavanja posljedica požara. Suvremena rješenja vatrodojave postala su dostupnija takvim korisnicima dok u isto vrijeme pružaju maksimalnu sigurnost. Provjerena oprema svjetskih proizvođača dolazi s garancijom od 1-3 godine, a s njom dobivate sva potrebna uvjerenja i certifikate o funkcionalnosti i sigurnosti sustava vatrodojave.

800

temperatura u Celzijusima na kojoj se topi željezo.

Nemojte dopustiti da se to dogodi i vama.

SVAKAKO POGLEDAJTE